dijous, 4 d’agost del 2011

Atzavares i sardines


Al passeig de Canet de Mar, a peu de platja, es troba l'Atzavara, un xiringuito ideal per fer una cerveseta a la tarda-vespre o gaudir d'un sopar de qualitat a un preu raonable que es pot allargar fent un mojito (els preparen com ningú). Si el temps acompanya i no fa vent, un vespre a l'Atzavara ens recorda que a pocs quilòmetres de Barcelona es poden trobar racons ben interessants...

Per sopar ofereixen una interessant varietat de plats de peix amb algunes variacions setmanals que es presenten a una pissarra sobre la barra (calamars amb ceba confitada, sardines amb oli d'ametlles...). Dissabte passat hi vam anar a sopar i l'experiència va resultar molt positiva (un cop més)

Per començar ens van portar unes brotxetes de pop i carbassa i a continuació vam compartir un timbal d'escalivada amb anxoves, uns llagostins saltejats amb verduretes i unes sardines escabetxades. És important guardar un raconet per les postres, deixeu-vos temptar pel coulant de xocolata amb gelat de xocolata blanca, o el pastís de pastanaga o qualsevol de les seves propostes dolces...


Poso unes quantes fotos que vaig fer amb el mòbil, no s'hi veu gran cosa però vaja, us podeu fer una idea.











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...